
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais équeutés
- 25 g de beurre
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 465.8 kcal / 1960 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 16.8 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux morilles
45min
Risotto aux asperges et ail des ours
1hod.
Risotto aux asperges
45min
Pesto à l'ail des ours
10min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Soufflés de topinambours
55min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1hod.
Risotto aux asperges et au safran
35min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Risotto aux raisins et champignons
30min
Risotto à l'encre de seiche
1hod.