Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 25 g de beurre
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1960 kJ / 465.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Risotto aux morilles
45min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Risotto
30 min
Risotto aux asperges
45min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 godz. 15 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1u.
Risotto aux cèpes
30 min
Aligot
40min