Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 25 g de beurre
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1960 kJ / 465.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Cervelle de canuts
12h
Risotto aux asperges
45min
Risotto lotte et lard
50min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto tout vert
40min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto aux cèpes
30min
Risotto de printemps
55min
Risotto printanier
1h
Menu prêt à l'avance - Poulet au vin jaune et morilles, avec sa purée à la moutarde
1h 45min
Risotto aux morilles
45min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min