Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lasagnetta
- 200 g di farina
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di acqua + q.b.
- 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
- 30 g di porro, a rondelle sottili (2 mm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di funghi champignon cremino a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 0.4 mg
Alternativní recepty
Risotto funghi e spinaci
55 min
Risotto zucca e porcini
45min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1 Std. 10 Min
Lasagne di zucca
1 Std.
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Pasta con crema di fave e salmone
35min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 min