Lasagnetta con zucca e funghi

Lasagnetta con zucca e funghi

4.8 5 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 15min.
4 porzioni

Suroviny

Lasagnetta
  • 200 g farina
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 300 g di acqua + q.b.
  • 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
  • 30 g di porro a rondelle sottili (2 mm)
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 2 spicchi di aglio
  • 200 g di funghi champignon cremino a metà
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 0.4 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 2028 kJ / 484.8 kcal
Tuk 25.3 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 50.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...