Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 41.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1h 10min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Polpo in rosso
35min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Pesce spada alla ghiotta
40min
Sgombri all'agro
1h 45min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min