Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 41.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 Min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Moscardini al limone
30 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 Min
Carciofi ripieni
50 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Pesce spada all'arancia
40 Min
Sgombri all'agro
1h 45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Calamari cipolle e patate
50 min