Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 41.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Pescatrice ai pomodorini
1h
Tegamini di cipolle e alici
1h
Sarde a beccafico
35 min
Tagine di rana pescatrice
1h 5 min
Linguine al nero di seppia
45 min
Pescestocco alla messinese
30 min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Moscardini al limone
30 min