Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperoncino piccante rosso
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di peperone, pulito e a cubetti (1 cm)
- 100 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 800 g di acqua (vedere consigli)
- 80 g di prosciutto crudo a dadini
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 150 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 100 g carote, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 100 g di fave fresche
- 80 g di cereali misti
- 1 cucchiaino di sale
- 4 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di pasta all'uovo
- 200 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 150 g di fagioli in scatola, scolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2030.7 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1228.2 mg
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Fagioli alla contadina
35min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 godz. 10 min
Zuppetta di ceci
45 Min
Minestra sudicia
5hod.
Quadrucci e piselli in brodo
1h 20min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Zuppa di patate e funghi
20min