Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g Dinkelmehl Type 630
nebo 80 g Weizenmehl Type 550 - 150 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 180 g Butter, in Stücken
- 3 Eier
- 5 - 10 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Ricotta
- 2 TL Senf
- ½ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Camembert (würzig), davon 100 g in Würfeln (5 mm), 50 g in dünnen Scheiben
- 1 Apfel, in sehr dünnen Scheiben
- 30 g Rucola zum Belegen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3348 kJ / 800 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 Std. 10 Min
Bangkok-Hot-Dog
45 Min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50 min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Käse-Zwiebel-Tarte
1 Std. 45 Min
Ziegenkäse-Walnuss-Omelette
30 min