Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Kartoffeln (siehe Tipp)
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Bedecken
- 1 EL Weißweinessig
- 70 g Gruyère Käse, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Meersalz zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2273 kJ / 543 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 776 mg
Alternativní recepty
Pizzabrote
50 Min
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40 Min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1h 20min
Regenbogen-Sandwich
40 Min
Regenbogen-Fladenbrot
1h 10min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30min
Zupfbrot mit Camembert-Kern
2h 15min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Käse-Kräuter-Knäuel
3u.
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3u.