Kompatibilní verze
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesandip
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 5 g Basilikum, abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 2 - 3 Spritzer Balsamico, hell
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
Knoblauchpolenta
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 4 Knoblauchzehen
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 750 g Milch
- 3 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 250 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 50 g Butter, in Stücken
Gemüsepappardelle und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Möhren
- Salz zum Würzen
- 250 g Zucchini, gelb und grün
- 1 EL Olivenöl zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2985 kJ / 714 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1564 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10 min
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45 min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 min
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45 min
Laugenknödel mit Käsekern
1h
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2h
Tortilla-Muffins mit Kräuter-Dip
55 min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15 min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h