Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Packung Filoteig (10 Blätter), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Pistazien, gesalzen, geschält
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 400 g Feta, in Stücken
- 1 TL Paprika edelsüß
- 20 g Olivenöl
- 80 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 462 kJ / 110 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 188 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fajitas mit Rindfleischfüllung
3 Std. 30 Min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 Min
Tortilla-Buns
2 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Chorizo und Jalapeños
1 Std. 40 Min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1 Std.
Mini-Tartelettes mit Mais, Hackfleisch und Süßkartoffel
3 godz. 10 min
Dinkelkranz mit Halloumi, Preiselbeeren und Rosmarin
1 Std. 50 Min
Hähnchen-Curry-Nudelnester
1 Std.
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5h
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 Std.
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1 Std.