
Kompatibilní verze
Mole rosa de Taxco, Guerrero Al Vacío TM6 (Black Diamond)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pollo al Vacío
- 1200 g de agua
- 1 limón, sólo el jugo
-
2 - 4
pechuga de pollo, deshuesada y sin piel
nebo 2 - 4 pollo en supremas - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
Mole rosa
- 50 g de almendras con piel
- 50 g de nuez pecana
- 100 g piñón rosa
- 25 g de ajonjolí
- 250 g de agua, (1 taza)
- 1 chile chipotle, seco
- 1 rama de canela
- 2 hojas de laurel secas
- ¼ cdita de comino en polvo
- 4 - 5 clavos de olor
- 2 dientes de ajo, pelados
- ½ cebolla morada, en rebanadas delgadas
- 180 g de betabel, en trozos
- 30 g de manteca de cerdo
- 50 g pétalos de rosa (aprox. los pétalos de 4 piezas) y reserve un poco más para decorar
-
1000
g de agua
nebo 500 g de caldo de pollo - 1 cda de concentrado de caldo de pollo, si usa agua
- 40 g de miel de abeja
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 75 g de chocolate blanco
- 30 g de mezcal
- piñones, tostados para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 12519.6 kJ / 2992.3 kcal
- Protein
- 410.6 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 129.7 g
- Nasycený tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 2258.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con mole verde
1hod.
Pierna adobada navideña
1hod. 45min
Chile en nogada
3hod.
Chiles en nogada
1hod.
Caldo de camarón
40min
Birria de res estilo Jalisco
1hod. 45min
Gelatina de cajeta
4hod.
Tamales Verdes
2hod. 30min
Sopa de lima
40min
Gelatina de mazapán
2hod.
Tamal de cazuela con rajas
1hod.
Tamales de pollo y salsa verde
2hod.