Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache à la vanille (la veille)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
La pâte (le jour même)
- 215 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre froid, coupé en dés et un peu pour le moule
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 475 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 500 g d'eau
- 6 poires Williams, coupées en deux
- 30 g de poudre d'amande
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3129.9 kJ / 748.3 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 88.8 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 115 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarons à la fraise
2h 30 min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20 min
Génoise
50 min
Macarons à la vanille
3h
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Brownie à la crème de pistache, glaçage noir
12h
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min
Entremets chocolat, insert framboise
17 godz.
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20 min
Naked cake aux framboises
1h 30 min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.