Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (pour 25-30 bouchées)
- 150 g de cerneaux de noix
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de beurre mou, en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe bombée de sucre vanillé maison
- 4 œufs
- 150 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Le dressage
- 300 g de chocolat au lait spécial pâtisserie, détaillé en morceaux
- 250 g de cerneaux de noix
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1509 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte à l'amande et au mincemeat
1 godz. 50 min
Fridge cake de Noël
3sa 15 dk
Roulé de pain
1h 15min
Jalousie aux pommes
1 Std. 25 Min
Tartelette orange-pistache
1h
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 Std. 25 Min
Délice chocolat-coco
1 godz. 30 min
Pièges aux speculoos
3sa 15 dk
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Boules de neige à l'amande
55 Min
Gâteau sans farine aux noisettes
55 Min