Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La base
- 100 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
Les perles du Japon aux framboises
- 800 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre aromatisé à la framboise Béghin Say
- 75 g de perles du Japon pour potages et desserts
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
Le glaçage miroir
- ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 parts
- Kalorie
- 2244.6 kJ / 537 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 38.3 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois meringué aux fraises
4h
Tiramisu poivron-framboise
8 godz. 45 min
Délice d'été pêche-abricot
4h
Patience aux fruits d'été
13h
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Fraisier macaroné revisité
2sa 45 dk
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 godz. 30 min
Tarte fine aux deux chocolats et aux fruits rouges
4óra 20p
Cheesecake aux pommes
3 godz. 30 min
Cheesecake à la framboise
3 godz. 30 min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 godz. 30 min