Zařízení & příslušenství
蛤蜊芥菜湯
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮芥菜 切段(約4公分)300 克
-
油5 克
-
老薑 切片15 克
-
水900 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨250 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6 g
Kalorie
196 kJ /
46.9 kcal
Tuk
1.6 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
養生有鈣念
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan