Cabillaud et riz vénéré

Cabillaud et riz vénéré

2.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 70 g de parmesan
  • 70 g d'échalotes
  • 15 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz vénéré
  • 680 g d'eau
  • 140 g de vin blanc
  • 4 filets de cabillaud ou filets de morue (voir Conseil)
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 30 g de mascarpone
  • 10 g de charbon actif en poudre (voir Conseil)
  • 10 g de coriandre fraîche pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 479.3 mg
Protein 40.3 g
Kalorie 2547.8 kJ / 605 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...