Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de parmesan
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud ou filets de morue (voir Conseil)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de charbon actif en poudre (voir Conseil)
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 479.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème fouettée
10 Min
Cabillaud glacé à la coréenne, riz et brocoli vapeur
30 min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min
Fraises et crème fouettée
Žádné hodnocení
Bœuf bourguignon
2h
Nids de spaghettis aux boulettes de lentilles
1h 5min
Aïoli aux câpres et citron
10 Min
Crevettes Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Velouté courge-coco
45min
Glace à la banane
5min
Baguette express
2u. 35min
Crème glacée à la mangue
2h 20min