
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de parmesan
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud ou filets de morue (voir Conseil)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de charbon actif en poudre (voir Conseil)
- 10 g de coriandre fraîche pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 605 kcal / 2547.8 kJ
- Protein
- 40.3 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Sodík
- 479.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheddar râpé
5 Min
Riz blanc au citron et à l'ail
35 Min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35 Min
Cabillaud mijoté à l'italienne avec pommes de terre vapeur
50 Min
Riz Pilaf
40 Min
Cuisson du riz jasmin
35 Min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Saumon et pommes de terre, sauce aux champignons
45 Min
Cuisson du riz
25 Min
Mode Cuisson des oeufs
20 Min
Purée de pommes de terre classique
50 Min