Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de parmesan
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud ou filets de morue (voir Conseil)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de charbon actif en poudre (voir Conseil)
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 479.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min
Velouté de champignons des bois
25min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Cuisson du riz long blanc
35min
Couronne de pomme de terre à la vapeur
50min
Sauce hollandaise
15min
Aubergine croustillante avec sauce tomate basilic (Hestan Cue™)
50min
Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)
20 min
Smoothie du matin aux myrtilles et au matcha
10min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1h 10min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1h