Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de parmesan
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud ou filets de morue (voir Conseil)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de charbon actif en poudre (voir Conseil)
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 479.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson du riz
25 min.
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Sauté de poivrons rouges avec des oignons
Žádné hodnocení
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8 godz. 40 min
Caponata Siciliana
30 Min
Poêlée de riz aux légumes asiatiques
55 Min
Crème-dessert au caramel
3h
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 min
Antonio Bachour: Crèpes à la crème de mascarpone et petits fruits (métrique)
45 min
Pennette à l’espadon et aubergines au romarin
50 min.
Riz étuvé aux champignons et aux herbes
1h
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 godz. 45 min