Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 50 g sera gruyère, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 150 g cukinii, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia (10 g)
- 3 jajka
- 125 g mleka
- 100 g kiełbasy chorizo, pokrojonej w 0,5-1 cm kostkę
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 884.5 kJ / 211.3 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 346.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Czarna focaccia
2h 40 min
Chleb z serem i sokiem pomidorowym
1 Std. 45 Min
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM5)
1j
Batony warzywno-serowe
1j
Kotleciki z czerstwego chleba z serem i ziołami
35 Min
Ciasto twarogowe z agrestem
50 menit
Placek z cukinią
1j 25 menit
Galette z krojonymi jabłkami (TM6)
1j 20 menit
Drożdżowe ciasto dyniowe
2h 15 min
Pasztet z cukinii
1 Std. 45 Min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40 min
Focaccia ziemniaczana z szynką i serem
2 Std. 50 Min