
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 190 g de agua
- 1 sobre de tinta de calamar
- 15 g de levadura prensada fresca
- 2 - 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 60 - 80 g de queso cremoso
- 250 - 300 g de queso gallego (tipo Arzúa-Ulloa) en rebanadas
- 250 - 300 g de pulpo cocido (en rodajas de 3 mm)
- 150 g de tomates cherry (cortados por la mitad)
Pesto de almendra y horneado
- 40 g de queso parmesano
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 1 diente de ajo pequeño
- 15 - 20 g de albahaca fresca
- 60 - 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 432 kcal / 1808 kJ
- Protein
- 18.9 g
- Tuk
- 27.2 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20min
Coca mar y tierra
55min
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20min
Ensalada templada de gulas y gambones
20min
Bisque de langostinos a la vainilla
1hod.
Tostas de crema de salmón y lombarda
20min
Crema de ahumados y gambas
40min
Povitica
3hod. 30min
Bocaditos con gambón
20min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3hod. 15min
Bao buns negros con calamares
40min
Minitostas de falso tartar de tomate
20min