Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado

Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado

3.6 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 20min.
24 unidades

Suroviny

  • 600 g de agua
  • 800 g de patatas harinosas peladas, en trozos de 3-4 cm
  • 4 cucharadas de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 200 g de crème fraîche
  • 100 - 150 g de salmón ahumado en tiras de 5x3 cm
  • 50 g de caviar negro
  • 10 g de eneldo fresco
    10 g de brotes germinados

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 170.4 mg
Protein 2.3 g
Kalorie 307 kJ / 73 kcal
Tuk 4.5 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 6.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...