Kompatibilní verze
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de agua
- 800 g de patatas harinosas peladas, en trozos de 3-4 cm
- 4 cucharadas de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de crème fraîche
- 100 - 150 g de salmón ahumado en tiras de 5x3 cm
- 50 g de caviar negro
-
10
g de eneldo fresco
nebo 10 g de brotes germinados
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 307 kJ / 73 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 170.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limosneras de verduras y pollo
1h
Minitostas de falso tartar de tomate
20min
Miniquiches de beicon y champiñones
30 min
Rulos de salmón
1sa 35 dk
Chips con puerro y gambas
25 min
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1h 30min
Bolitas de jamón con pistachos
1h 30min
Rollitos de alcachofa y parmesano
45 min
Galletas de sobrasada y miel
1h 25 min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1h
Emulsión de patata con pulpo
50 min