Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel de oricios
- 4 hojas de gelatina
- 120 g de caviar de oricios
- 3 huevos
-
300
g de leche evaporada
nebo 300 g de nata - 2 cucharadas de tomate frito estilo casero (40 g)
- ¼ de cucharadita de sal
- 24 de berberechos al natural (en conserva)
Mayonesa de jengibre y lima
- 100 g de mayonesa
- 1 pellizco de jengibre fresco rallado
- 10 g de zumo de lima
- 1 pellizco de piel de lima rallada
Montaje
- 24 biscotes redondos (mini tostas)
- 24 - 48 de berberechos al natural (en conserva)
- 1 pellizco de piel de lima rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 501 kJ / 120 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 205.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Vieiras gratinadas con champiñones
45 Min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Paté de sidra asturiana
5 Min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Mousse de sidra con su gelatina
2h 20 min.
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Volovanes de bacalao
50 Min
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Bombones de naranja
1 Std.
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1 Std.