Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel de oricios
- 4 hojas de gelatina
- 120 g de caviar de oricios
- 3 huevos
-
300
g de leche evaporada
nebo 300 g de nata - 2 cucharadas de tomate frito estilo casero (40 g)
- ¼ de cucharadita de sal
- 24 de berberechos al natural (en conserva)
Mayonesa de jengibre y lima
- 100 g de mayonesa
- 1 pellizco de jengibre fresco rallado
- 10 g de zumo de lima
- 1 pellizco de piel de lima rallada
Montaje
- 24 biscotes redondos (mini tostas)
- 24 - 48 de berberechos al natural (en conserva)
- 1 pellizco de piel de lima rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 501 kJ / 120 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 205.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 Min
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Rulos de salmón
1 Std. 35 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4 Std. 40 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 Min
Crema de gambones
45 Min