Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomatitos
- 200 g de queso cremoso
- 200 g de queso roquefort
- 50 g de nata
- 60 g de nueces en mitades troceadas
Tierra de ciruelas
- 40 g de ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 20 g de crackers integrales
- 10 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
Baño tomatitos
- 8 - 10 gotas de colorante rojo
- 100 g de vino dulce
- 100 g de agua
- 25 g de azúcar
- 8 - 10 g de agar-agar (gelificante vegetal)
-
6
hojas de rúcula pequeñas en trozos
nebo 24 hojas de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 307.3 mg
Alternativní recepty
Alcachofas marinadas con gulas y fresas
8h 45min
Mousse de sidra con su gelatina
2h 20min
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2j 10 menit
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4u. 15min
Cucuruchos de guacamole y queso cremoso
1 Std.
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Salsa cóctel
5min
Helado de caramelo salado
14 Std.
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Pizza César
1h 40min