Kompatibilní verze
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coxas de pato em slow cooking
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 60 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g talo de aipo cortado em pedaços
- 20 g azeite
- 2 coxas de pato c/ pele e c/ osso (350-400 g cada aprox.) (ver dica)
- 500 g água (ver dica)
- 2 folhas de louro
- ½ c. chá de sal
Molho de mirtilo e montagem
- 200 g mirtilo
- 35 g açúcar amarelo
- 25 g manteiga
- 2 - 3 c. sopa de azeite
- 80 g cenoura cortada em fatias diagonalmente
- 80 g cebola roxa cortada em fatias (1-2 mm)
- 200 g abóbora cortada em cubos (2 cm)
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta preta, moída no momento q.b. p/ temperar
- 60 g vinagre balsâmico
- Mistura de germinados q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2137.8 kJ / 510.8 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 341.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45 min
Caril de frango
1 godz.
Salmão assado com molho picante e miso
7 Std. 30 Min
Chutney de morango e pimenta verde
Žádné hodnocení
Bisque de vieiras com crostini de rosmaninho e azeite de limão
5h 10min
Taças de couve roxa com frango
25min
Halloumi BIY com bacon ou curgete
9h
Escalopes de vitela com redução de morango
30 min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Guisado de vitela em slow cooking
2 Std. 10 Min
Frango asiático
40min
Ganso de vitela estufado
11 Std. 30 Min