
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 laranja (casca, só a parte laranja e sumo)
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 10 g sal grosso
- 1 pé de alecrim
- 1 pé de salsa
- 400 g peito de peru (cortado em 2 peças de 200 g cada aprox.)
- 40 g azeite
- 1400 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 417 kcal / 1744 kJ
- Protein
- 49.3 g
- Tuk
- 22.4 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 2095 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz vaporizado
35min
Sorvete de rosé e limonada
9hod.
Chocos com tinta
Žádné hodnocení
Salmão a vapor com molho agridoce
40min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40min
Lombinho de porco com creme de funcho e puré de pastinaca
1hod.
Filetes de truta a vapor com puré de brócolos
40min
Vulcões de chocolate e matcha
2hod.
Arroz preto com manga e salmão
35min
OVO (pão de espelta integral, patê de ovo e abacate, sumo de laranja e cenoura)
1hod. 30min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min