Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'asperges blanches fines
- 400 g d'asperges vertes
- 400 g d'eau
- 120 g de beurre, coupé en morceaux de 1 cm
- 4 œufs bio ou Label rouge, bien froids
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de jus de citron
- 50 g de vin blanc sec
- le zeste d'un citron jaune
- ½ gousse de vanille, les graines seulement
- 3 c. à soupe d'eau froide
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1497.4 kJ / 357.9 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 80.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1h 40 min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1 Std.
Pois gourmands farcis au crabe
45 Min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 min
Asperges et sabayon à l'estragon
1 Std.
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 Min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 Std.
Poireaux vinaigrette
35 Min