Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'asperges blanches fines
- 400 g d'asperges vertes
- 400 g d'eau
- 120 g de beurre, coupé en morceaux de 1 cm
- 4 œufs bio ou Label rouge, bien froids
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de jus de citron
- 50 g de vin blanc sec
- le zeste d'un citron jaune
- ½ gousse de vanille, les graines seulement
- 3 c. à soupe d'eau froide
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1497.4 kJ / 357.9 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 80.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Asperges sauce mousseline
1h
Asperges à la flamande
25min