Kompatibilní verze
Soupe froide au cresson et tartines de tapenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pommes de terre, en cubes
- 1 cube de bouillon
- 125 g de cresson
- 800 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de pain
- 8 c. à soupe de tapenade d’olives noires (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1103 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Velouté vert asperge-épinard
50 Min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Bouchées vapeur au porc, sauce au miel
1h 10min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Velouté de cresson à la brousse
35 Min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50 Min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50 Min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 Min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 Min