Kompatibilní verze
Soupe froide au cresson et tartines de tapenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pommes de terre, en cubes
- 1 cube de bouillon
- 125 g de cresson
- 800 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de pain
- 8 c. à soupe de tapenade d’olives noires (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1103 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Velouté de mâche et panais
30 min
Potage aux orties et granola au curry
1 godz. 15 min
Velouté poireau-pomme de terre
1 godz.
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50min
Velouté vert asperge-épinard
50min
Poires au vin rouge
5h
Fond de viande
3h
Velouté de tomate
40min
Bar et fenouils caramélisés
1 godz. 15 min
Soupe de légumes, orge et viande des Grisons
1 godz. 15 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Velouté de cresson à l'ail
1 godz.