Kompatibilní verze
Soupe froide au cresson et tartines de tapenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pommes de terre, en cubes
- 1 cube de bouillon
- 125 g de cresson
- 800 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de pain
- 8 c. à soupe de tapenade d’olives noires (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1103 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55min
Velouté de mâche et panais
30min
Potage aux orties et granola au curry
1h 15min
Velouté de champignons des bois
25min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min