Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
- 150 g de lardons fumés
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le gaspacho (le jour même)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 500 g de petits pois surgelés
- 10 feuilles de menthe fraîche
Les pickles d'échalotes
- 100 g d'échalotes
- 100 g de vinaigre de riz
- 2 pincées de sel
- 20 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 30.6 g
- Tuk
- 61.7 g
- Nasycený tuk
- 33.9 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 385 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1 Std. 30 Min
Bouchées au brie, dips au piment et aux framboises
2 Std. 5 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Pesto petits pois et ricotta
10 Min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 Min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Pesto
5 Min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min
Röstis de légumes racines
50min