
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
- 150 g de lardons fumés
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le gaspacho (le jour même)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon émietté
- 500 g de petits pois surgelés
- 10 feuilles de menthe fraîche
Les pickles d'échalotes
- 100 g d'échalotes
- 100 g de vinaigre de riz
- 2 pincées de sel
- 20 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 727.7 kcal / 3044.5 kJ
- Protein
- 14.8 g
- Tuk
- 61.7 g
- Sacharidy
- 30.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 33.9 g
- Sodík
- 385 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tranche glacée à la noix de coco et à l'ananas
10 godz. 30 min
Soupe froide mangue-coco
10 min
Glace tzatziki
5 godz.
Chapelure
10 min
Orange curd
6 godz. 25 min
Œuf mollet, crème de champignon
25 min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12 godz. 30 min
Beurre bordelais
30 min
Tarte au caramel à la crème vanillée
4 godz. 30 min
Crème glacée vanille-cookies
5 godz.
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 godz. 30 min
Financiers pistache et framboise
35 min