Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 650 g d'eau
- 4 branches de thym frais
- 1 branche d'estragon frais
- 20 g de jus de citron
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et détaillées en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de petits pois à la menthe
35min
Velouté poivron rouge-citron vert
20min
Crème de petits pois
40min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Soupe de courgette et menthe
35min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Soupe froide de tomates et fenouil
2 Std. 20 Min
Velouté de courgette
25min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Soupe froide de concombre au basilic
10min