Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 650 g d'eau
- 4 branches de thym frais
- 1 branche d'estragon frais
- 20 g de jus de citron
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et détaillées en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.
Sorbet tomate-basilic
12 Std.
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Gaspacho de tomate
20 min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Velouté de petits pois à la menthe
35 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min