Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 650 g d'eau
- 4 branches de thym frais
- 1 branche d'estragon frais
- 20 g de jus de citron
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et détaillées en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de petits pois
40min
Velouté de concombre glacé
10min
Petits flans aux asperges
55min
Soupe de courgette et menthe
35min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Gaspacho
12h
Velouté de courgette
25min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Velouté de petits pois à la menthe
35min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min