Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange, bio de préférence
-
1
pincée de sel marin gris
nebo 1 pincée de sel de céleri - 300 g d'asperges vertes crues
- 400 g d'eau
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 162 kJ / 38 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté du potager
15min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Velouté d'asperge
30 min
Potage au poireau
30 min
Soupe de tomate au basilic
30 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Crème de carotte
30 min