Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 480 g feijão branco cozido e escorrido
- 800 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 150 g couve p/ caldo-verde
- 100 g chouriço de carne cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 242 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo-verde
40 Min
Sopa de grelos à portuguesa
1 Std.
Sopa de feijão-verde
1 Std. 10 Min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35 Min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Sopa de feijão branco e nabiças
50 Min
Sopa de nabiças e feijão branco
35 Min
Sopa de entulho
1h 30min
Sopa 2 feijões
45 Min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 Min
Sopa de espinafres e cotovelinhos
35 Min
Sopa do campo
40 Min