
Kompatibilní verze
Plato de mariscos con pulpo, carpaccio de pez espada y salmón ahumado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Palitos de pan
- 160 g de agua
-
10
g de levadura fresca
nebo g de levadura seca - 1 cdita de azúcar
- aceite de oliva cantidad suficiente para engrasar
- 400 g de harina de trigo
- 65 g de aceite de oliva
- 10 g de sal
- harina de trigo para enharinar
Mayonesa aromatizada
- 250 g aceite de girasol
- 1 huevo
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 cdita de hierbas de Provenza secas
- 1 cdita de sal
Vinagreta
- 40 g aceite de oliva extra virgen
- 20 g jugo de limón amarillo
- 2 ramitas de cebollín picado
- 1 pizca de sal
Montaje
- 150 - 200 g de pez espada carpaccio (ver tip)
- 150 - 200 g de salmón ahumado en laminas
- 150 - 200 g pulpo entero crudo carpaccio (ver tip)
-
50
g aceituna negra deshuesada
nebo 50 g aceituna verde deshuesada - jitomate cherry para decorar
- 80 g alcachofa en aceite, escurrida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 688 kcal / 2877 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 504 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agua de limón y sandía
10min
Agua de Horchata
10min
Piñada con hierbabuena
10min
Margarita de sandía y mango
5min
Clamato
5min
Agua de melón y guayaba
10min
Agua de Guayaba con jamaica
15min
Agua de guanábana
15min
Margarita con escarcha de cítricos
30min
Agua de tamarindo
40min
Salsa verde cruda
5min
Agua de pepino, limón y menta
5min