Zařízení & příslušenství
Ciabatta s olivami a tymiánem
Příprava 40min.
Celkový 16hod. 40min.
30 plátků
Suroviny
Příprava
-
150 gramů černých oliv bez pecek
-
150 gramů olivového oleje extra virgin
-
citrónová kůra z 1 citrónu, nejlépe bio
-
3 polévkové lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
-
1 kostka čerstvého droždí (42g)
-
400 gramů vody
-
650 gramů hladká mouka
-
3 čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
2.4 g
Kalorie
534 kJ /
128 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Olivový chléb
3hod. 50min.
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2hod. 10min.
Sýrový dort s bylinkami
2hod. 20min.
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1hod. 45min.
Středomořské máslo
5hod. 20min.
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2hod.
Fougasse se sýrem
2hod. 35min.
Focaccia s cibulí
2hod. 20min.
Focaccia verde
2hod. 20min.
Tvarohové housky
1hod. 50min.
Chléb
1hod. 40min.