
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Příprava
- 150 gramů černých oliv bez pecek
- 150 gramů olivového oleje extra virgin
- citrónová kůra z 1 citrónu, nejlépe bio
- 3 polévkové lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 kostka čerstvého droždí, (42g)
- 400 gramů vody
- 650 gramů hladké mouky
- 3 čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 534 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia verde
2 Std. 20 Min
Pirohy s bylinkovou náplní
1 Std. 40 Min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 Min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2h 35min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 Std. 10 Min
Fougasse se sýrem
2h 35min
Paštika z kachních jater
45 Min
Turecký flatbread
2 Std. 10 Min
Focaccia s cibulí
2 Std. 20 Min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min
Bageta
3 godz. 45 min