Zařízení & příslušenství
Ciabatta s olivami a tymiánem
Příprava 40min.
Celkový 16hod. 40min.
30 plátků
Suroviny
Příprava
-
150 gramů černých oliv bez pecek
-
150 gramů olivového oleje extra virgin
-
citrónová kůra z 1 citrónu, nejlépe bio
-
3 polévkové lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
-
1 kostka čerstvého droždí (42g)
-
400 gramů vody
-
650 gramů hladká mouka
-
3 čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
2.4 g
Kalorie
534 kJ /
128 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Celozrnné housky
2hod.
Rustikální chléb
2hod.
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50min.
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min.
Medovo – ořechový chléb
3hod. 50min.
Bageta
3hod. 45min.
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1hod. 45min.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min.
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Turecký flatbread
2hod. 10min.
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min.
Okatý chléb
9hod. 40min.