Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Příprava
- 150 gramů černých oliv bez pecek
- 150 gramů olivového oleje extra virgin
- citrónová kůra z 1 citrónu, nejlépe bio
- 3 polévkové lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 kostka čerstvého droždí, (42g)
- 400 gramů vody
- 650 gramů hladké mouky
- 3 čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 534 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citrónový sorbet
8u. 30min
Olivový chléb
3h 50 min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2u. 30min
Panettone s čokoládou a pomerančem
3h 30min
Profiterolky
2sa 15 dk
Briošky (Brioches)
1h 20min
Vitello tonato
2sa
Barbecue whisky omáčka
20 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Hořčicovo-balzamikový dresink
10 min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55 min
Džem z pomerančů
25min