
Zařízení & příslušenství
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
20 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
-
1 polévková lžíce piniových oříšků
-
1 stroužek česneku
-
10 snítek čerstvé plocholisté petrželky pouze listy
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
400 gramů vody
-
400 gramů brambor oloupaných a nakrájených na čtvrtky
-
400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých s odříznutými konci
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
210.8 kcal /
885.7 kJ
Protein
6 g
Tuk
16.1 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sodík
284.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Lehké menu
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Vařené brambory
30 Min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Karbanátky z medvědího česneku s bylinkovým dipem
40 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14 Std. 40 Min
Lehce orestované zelené fazolky
25 Min
Noky s kyselým zelím
50 Min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1 Std. 10 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 Min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55 Min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 Std.
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 Std. 5 Min