
Kompatibilní verze
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
- 1 polévková lžíce piniových oříšků
- 1 stroužek česneku
- 10 snítek čerstvé plocholisté petrželky pouze listy
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 400 gramů vody
- 400 gramů brambor oloupaných a nakrájených na čtvrtky
- 400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých s odříznutými konci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 210.8 kcal / 885.7 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 16.1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 284.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vařené brambory
30min
Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem
1hod. 45min
Vařené jáhly
45min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Vařený bulgur
35min
Vařená basmati rýže
35min
Špagety s chřestovou omáčkou
55min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Smetanové brambory se špenátem
50min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1hod.
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min