Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
TM6 TM5 TM31

Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem

4.3 (20 hodnocení)

Suroviny

  • 20 gramů sýru, parmazánu, na kousky (3 cm)
  • 1 polévková lžíce piniových oříšků
  • 1 stroužek česneku
  • 10 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy
  • 50 gramů extra panenského olivového oleje
  • ½ čajové lžičky soli
  • 400 gramů vody
  • 400 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na čtvrtky
  • 400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, s odříznutými konci

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
885.7 kJ / 210.8 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
9 g
Tuk
16.1 g
Nasycený tuk
3.2 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
284.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty