Zařízení & příslušenství
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
20 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
-
1 polévková lžíce piniových oříšků
-
1 stroužek česneku
-
10 snítek čerstvé plocholisté petrželky pouze listy
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
400 gramů vody
-
400 gramů brambor oloupaných a nakrájených na čtvrtky
-
400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých s odříznutými konci
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
284.7 mg
Protein
6 g
Kalorie
885.7 kJ /
210.8 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lehké menu
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min.
Smetanové brambory se špenátem
50min.
Vejce obarvená nazeleno
55min.
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min.
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min.
Lehce orestované zelené fazolky
25min.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6hod. 45min.
Pstruh se zelenou čočkou
35min.
Noky s kyselým zelím
50min.
Volská oka v páře
15min.
Vařené brambory
30min.