Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem

Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem

4.4 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcí

Suroviny

  • 20 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
  • 1 polévková lžíce piniových oříšků
  • 1 stroužek česneku
  • 10 snítek čerstvé plocholisté petrželky pouze listy
  • 50 gramů extra panenského olivového oleje
  • ½ čajové lžičky soli
  • 400 gramů vody
  • 400 gramů brambor oloupaných a nakrájených na čtvrtky
  • 400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých s odříznutými konci

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 210.8 kcal / 885.7 kJ
Protein 6 g
Tuk 16.1 g
Sacharidy 9 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sodík 284.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...