Kompatibilní verze
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů sýru, parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1 polévková lžíce piniových oříšků
- 1 stroužek česneku
- 10 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 400 gramů vody
- 400 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na čtvrtky
- 400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, s odříznutými konci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 885.7 kJ / 210.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 284.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované hříbky s česnekem
20min
Plněné středomořské bagety
3 Std. 10 Min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 Min
Lehce orestované zelené fazolky
25 Min
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40 Min
Salát romanesco
1 Std. 45 Min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 Min
Plněné žampióny
1 Std. 5 Min
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1 Std.
Vejce na páře á la flamenca
25 Min
Vařené brambory
30 Min