Pastel de queso vegano con caramelo salado

Pastel de queso vegano con caramelo salado

4.6 14 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 7hod. 45min
12 raciones

Suroviny

  • de anacardos crudos
    450 g
  • de licor 43 Orochata®
    150 g
Caramelo salado de coco
  • de leche de coco
    400 g
  • de azúcar de coco
    100 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • de sal
    1 cucharadita
Base
  • de almendras enteras con piel
    100 g
  • de coco rallado
    50 g
  • de dátiles sin hueso
    40 g
  • de aceite de coco
    10 g
Relleno
  • de horchata
    200 g
  • de agaragar (4 g)
    2 sobres
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • de aceite de coco
    80 g
  • de jarabe de arce
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 476 kcal / 1991 kJ
Protein 7 g
Tuk 38.5 g
Sacharidy 22.1 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sodík 10.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...