Pastel de queso vegano con caramelo salado

Pastel de queso vegano con caramelo salado

4.6 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 7hod. 45min.
12 raciones

Suroviny

  • 450 g de anacardos crudos
  • 150 g de licor 43 Orochata®
Caramelo salado de coco
  • 400 g de leche de coco
  • 100 g de azúcar de coco
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 1 cucharadita de sal
Base
  • 100 g de almendras enteras con piel
  • 50 g de coco rallado
  • 40 g de dátiles sin hueso
  • 10 g de aceite de coco
Relleno
  • 200 g de horchata
  • 2 sobres de agaragar (4 g)
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 80 g de aceite de coco
  • 50 g de jarabe de arce

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 10.1 mg
Protein 7 g
Kalorie 1991 kJ / 476 kcal
Tuk 38.5 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 22.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...