Pasta e fagioli (Pasta and beans)

Pasta e fagioli (Pasta and beans)

3.9 78 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    50 g
  • celery stalk leaves included, cut into pieces
    1
  • canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
    800 g
  • ripe tomatoes cut into halves
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • water
    900 g
  • small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 689.7 mg
Protein 15.2 g
Kalorie 1618.1 kJ / 385.3 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 52.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...