
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 celery stalk leaves included, cut into pieces
- 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
- 2 ripe tomatoes cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 385.3 kcal / 1618.1 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Tuk
- 12.3 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 689.7 mg
Alternativní recepty
Tuscan bean soup
30min
Lentil hotpot
12hod. 45min
Mushroom risotto
30min
Minestrone
40min
Penne and vegetables
35min
Revithia (chickpea soup)
24hod. 40min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Mushroom tart
50min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1hod. 25min
Pasta with tuna
30min