Zařízení & příslušenství
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
689.7 mg
Protein
15.2 g
Kalorie
1618.1 kJ /
385.3 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
52.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
183 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom croustade
1hod. 35min.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Custard
10min.
Lentil hotpot
12hod. 45min.
Béchamel sauce
20min.
Minestrone
40min.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5hod. 40min.
Beetroot risotto
35min.
Beetroot soup with herb dumplings
1hod. 10min.
Rice salad
1hod.
Classic mushroom risotto
30min.
Tomato and lentil dahl
35min.