
Zařízení & příslušenství
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Příprava 10min
Celkový 40min
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
385.3 kcal /
1618.1 kJ
Protein
15.2 g
Tuk
12.3 g
Sacharidy
52.5 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
689.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
183 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland