Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
- 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
- 2 ripe tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1618.1 kJ / 385.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 689.7 mg
Alternativní recepty
Pasta with tuna
30min
Ratatouille
40min
Rice salad
1h
Milanese risotto
25min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Minestrone
40min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Vegetable pilaf
1h
Penne and vegetables
35min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h