Pasta e fagioli (Pasta and beans)

Pasta e fagioli (Pasta and beans)

4.0 74 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    50 g
  • celery stalk leaves included, cut into pieces
    1
  • canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
    800 g
  • ripe tomatoes cut into halves
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • water
    900 g
  • small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
    300 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 385.3 kcal / 1618.1 kJ
Protein 15.2 g
Tuk 12.3 g
Sacharidy 52.5 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 3 g
Sodík 689.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...