Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gaspacho
- 1 cube de bouillon de légumes
- 650 g d'eau
- 3 avocats, bien mûrs
- 1 citron vert, zeste et jus
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de persil frais
- 1 brin de menthe fraîche
- 5 g de vinaigre de framboise
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 2 c. à soupe de crème fraîche
- 2 brins de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 850 kJ / 206 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Gaspacho mangue-avocat
10 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Velouté de concombre aux noix
10 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45min
Gaspacho de betterave
10 min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho concombre et pomme
10 min