Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gaspacho
- 1 cube de bouillon de légumes
- 650 g d'eau
- 3 avocats, bien mûrs
- 1 citron vert, zeste et jus
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de persil frais
- 1 brin de menthe fraîche
- 5 g de vinaigre de framboise
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 2 c. à soupe de crème fraîche
- 2 brins de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 850 kJ / 206 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe froide pomme-betterave
30min
Gaspacho poivron-framboise
10 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Gaspacho tomates ananas
1 Std. 5 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Gaspacho mangue-avocat
10 Min
Gaspacho tomate-fraise
2sa 15 dk
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Gaspacho de betterave
10 Min
Gaspacho de tomate
20 min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho de melon
10 Min