Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gaspacho
- 1 cube de bouillon de légumes
- 650 g d'eau
- 3 avocats, bien mûrs
- 1 citron vert, zeste et jus
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de persil frais
- 1 brin de menthe fraîche
- 5 g de vinaigre de framboise
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 2 c. à soupe de crème fraîche
- 2 brins de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 850 kJ / 206 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Gaspacho mangue-avocat
10 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Soupe glacée de poivrons grillés
50 Min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min