Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 bottes d'asperges vertes
- 25 g de parmesan
Le pesto de roquette
- 75 g de roquette
- 50 g de pignons de pin
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 pincée de fleur de sel
Le risotto
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive pour la finition
- 400 g de riz spécial risotto, ou type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 5 g de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2865 kJ / 683 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto aux morilles
45 min
Risotto de printemps
55 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 Std.
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1 Std. 15 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Risotto aux cèpes
30 min