Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme

Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme

3.7 21 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod.
6 portions

Suroviny

  • 700 g de chair de melon coupée en morceaux
  • 1 tranche gingembres frais râpé (2 cm env.)
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 tranches de jambon cru type Parme et fines (100 g env.)
  • 6 gressins

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7.2 g
Kalorie 546 kJ / 128 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 18.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...