Kompatibilní verze
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de chair de melon, coupée en morceaux
- 1 tranche de gingembre frais, râpé (2 cm env.)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de jambon cru, type Parme et fines (100 g env.)
- 6 gressins
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 546 kJ / 128 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Gaspacho asiatique
15min
Velouté de concombre glacé
10min
Soupe de framboise aux litchis
1 godz. 15 min
Soupe de melon au basilic
2sa 15 dk
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon
10min