Kompatibilní verze
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de chair de melon, coupée en morceaux
- 1 tranche de gingembre frais, râpé (2 cm env.)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de jambon cru, type Parme et fines (100 g env.)
- 6 gressins
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 546 kJ / 128 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho
12 godz.
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Soupe de melon au basilic
2h 15 min.
Soupe froide pomme-betterave
30min
Velouté de concombre glacé
10min
Gaspacho asiatique
15min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho de melon
10min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Gaspacho de tomate
20min
Soupe froide de concombre au basilic
10min