Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de persil frais
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile neutre
- 500 g de haricots blancs secs, cuits et égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe paysanne express
45 min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Potage Saint-Germain
45 min
Potage au poireau
30 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Soupe au chou
45 min
Soupe rustique
12 godz.
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe de lentilles vertes
35min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min