Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lardons fumés
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de pois cassés, secs
- 2 brins de cerfeuil frais
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1022 kJ / 245 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potage au poireau
30 Min
Crème de chou-fleur
40 min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Crème de petits pois
40 min
Soupe de panais
35 Min
Soupe de laitue
35 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Soupe paysanne express
45 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Soupe au lait
20min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe des hortillons
1 Std. 15 Min