Soupe de butternut, curry et amandes

Soupe de butternut, curry et amandes

4.5 222 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 150 g de poireau coupé en morceaux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 30 g d'amandes en poudre
  • 300 g de chair de courge butternut coupée en morceaux (3-4 cm)
  • 500 g de bouillon de bœuf (ou bouillon reconstitué)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g d'amandes effilées pour la finition
  • 3 brins de persil frais (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4 g
Kalorie 823 kJ / 199 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...