Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre
- 600 g de topinambours, coupés en dés
- 600 g d'eau
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 679 kJ / 163 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Soupe de panais
35min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Soupe de panais à la cannelle
45 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min