Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de panais, coupé en morceaux
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de curcuma en poudre
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 50 g de crème fraîche
- 3 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 768 kJ / 184 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de panais au poivron rouge
35min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Crème d'endive au colombo
30 min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min