Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1000 g de courgettes, coupées en dés
-
1
c. à café d'origan déshydraté
nebo 1 c. à café d'origan frais - 15 g de beurre
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème fraîche
-
80
g bleu d'Auvergne
nebo 80 g de fromage à pâte persillée (bleu) - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 646 kJ / 155 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de poivron rouge
35 Min
Crème d'endive au colombo
30min
Crème de petits pois
40min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de laitue
35 Min
Soupe de panais
35 Min
Crème de chou-fleur
30min
Crème de carotte
30min
Potage au poireau
30min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min