Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portion
Suroviny
-
sea scallops fresh (approx. 18 oz)12
-
olive oil, lemon flavored divided2 ½ tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
water to fill a bowl
-
ice cubes
-
unsalted butter divided2 ½ tbsp
-
white wine2 oz
-
garlic cloves cut in halves3
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zest, grated2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme for garnish3 sprigs
-
sea salt flakes for garnish1 pinch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 portion
Sodík
1.2 mg
Protein
38 g
Kalorie
2380 kJ /
569 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saucy Sous-Vides
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Pineapple Teriyaki Salmon
30min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min.
Asparagus with Cashew Cream
20min.
Shrimp Scampi
40min.
Clams in White Wine with Cilantro
25min.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Cajun Gumbo
1hod. 30min.
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1hod. 50min.
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35min.
Steamed Sweet Cornbread
1hod. 10min.