Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp all-purpose flour
- 1 tbsp tomato paste
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3573 kJ / 854 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1387 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tunisian Beef Ribs
4ωρ. 55 λεπτ.
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Mushroom Risotto
30 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45min
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Chicken Marsala
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Sesame Orange Chicken
1h 30min