Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- 1 tbsp dried parsley
- 1 tbsp dark brown sugar
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3573 kJ / 854 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1387 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Beef Adobo
6 godz. 20 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2hod. 15min
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Sous-vide Steak
1h 30min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min