Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- 1 tbsp dried parsley
- 1 tbsp dark brown sugar
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3573 kJ / 854 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1387 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy Mushroom Soup
25 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Quick Cheese Soufflés
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Vegetable Stock Paste
45min
Sous-vide Steak
1h 30min