
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 2 oz carrots peeled, cut into pieces
- 2 oz celery cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- 1 tbsp dried parsley
- 1 tbsp dark brown sugar
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine blistered (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 854 kcal / 3573 kJ
- Protein
- 84 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 1387 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roasted Pork Loin (Betty)
1hod. 35min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1hod.
Coq au Vin
1hod. 40min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3hod. 35min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Lemon Caper Asparagus
25min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Cioppino
55min
Shrimp and Crab Stack
25min
Sausage Stuffed Mushrooms
1hod. 20min
Pork Adobo
55min