Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Sogliola gratinata e mele
40 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Pesce persico ai carciofi
30 min