Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Platessa al pomodoro
30 min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Pesce spada all'arancia
40 min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Merluzzo pere e noci
35min
Spada alle erbe con olive
40 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min