Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de fécule de maïs
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
350
g de pâtes sèches, type fettucine
nebo 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle - feuilles de basilic frais, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3104 kJ / 743.3 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 65.5 g
- Tuk
- 41.8 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 870.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ramen carbonara
25min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Linguine aux champignons et aux lardons
30min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Bricks au chèvre, miel, menthe et citron
35min
Tourte au camembert
3h
Risotto crémeux au camembert
35min
Spaghetti o palmo
35min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min