Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de fécule de maïs
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
350
g de pâtes sèches, type fettucine
nebo 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle - feuilles de basilic frais, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3104 kJ / 743.3 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 65.5 g
- Tuk
- 41.8 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 870.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Spaghetti o palmo
35min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Risotto crémeux au camembert
35min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Tourte au camembert
3h