
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre coupé en morceaux
- 150 g de gorgonzola coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de fécule de maïs
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
350
g de pâtes sèches, type fettucine
nebo 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle - feuilles de basilic frais ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 743.3 kcal / 3104 kJ
- Protein
- 21.8 g
- Tuk
- 41.8 g
- Sacharidy
- 65.5 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Sodík
- 870.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50min
Spaghetti o palmo
35min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1hod. 15min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Risotto crémeux au camembert
35min