
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla bianca a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori maturi, a cubetti
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g rana pescatrice, la polpa a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe
- 8 fette di pane integrale tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Calamari alla marchigiana
35min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Calamari alla napoletana
40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Anelli di totano in umido
30min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpo in rosso
35min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Calamari in umido
55min