Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di foglie di cavolo verza a listarelle (larghezza 0,5 cm circa)
- 600 g di filetti di merluzzo (4 pezzi da circa 150 g cad.)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di prosciutto crudo a fette (taglio normale 2 mm)
- 530 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di semi di finocchio in polvere
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min