Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di foglie di cavolo verza a listarelle (larghezza 0,5 cm circa)
- 600 g di filetti di merluzzo (4 pezzi da circa 150 g cad.)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di prosciutto crudo a fette (taglio normale 2 mm)
- 530 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di semi di finocchio in polvere
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo al limone con asparagi verdi
35 Min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1h 50min
Filetto di orata con peperoni
25 min.
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min.
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 Min
Rollè di tacchino e spinacini
1 Std. 20 Min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 Min