Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec
- 250 g de beurre demi-sel froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre blanc
20min
Sauce hollandaise
25 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25 min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Mille-galettes de blé noir
35min
Crème anglaise
10 Min
Rillettes de truite
3h 30min
Sauce au cidre
20min
Cassolettes de saint-jacques
30 min