Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec
- 250 g de beurre demi-sel froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Beurre blanc
25 Min
Sauce béarnaise
40 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min
Sauce hollandaise sans œuf
10 Min
Sauce au cidre
20 Min
Crème anglaise
10 Min
Beurre blanc
20 Min