Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 15 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil frais, finement ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 531 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Sauce curry
30min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Rognons de veau sauce madère
20min
Sauce cocktail
10min
Sauce soubise
30min
Sauce au vin doux
55min
Sauce bordelaise
45min
Sauce périgourdine
35min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Sauce au cidre
20min
Les beurres aromatisés
24h
Bouchée à la reine
55min