Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 15 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil frais, finement ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 531 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Sauce soubise
30 Min
Galettes de viande et choucroute
40 Min
Sauce gribiche
15 Min
Matelote de poisson au Riesling
13 Std.
Bouchée à la reine
55 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Velouté au riesling
25 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 Std.
Rognons de veau sauce madère
20 min