Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips) or 2 pinches salt
- 200 - 250 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 673 kJ / 160.2 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 158.8 mg
Alternativní recepty
Ricotta gnocchi
2h
Pâtè with Riesling
3h
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Floating islands
40min
Polenta
1h
Baba ghanoush
1h
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30hod. 25min
Peas and jamon
40min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Gnocchi
1h 40min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Tapenade
10min